Loye

Lilla Leyton innan dagis i morse.
Han ville ha fotbollskläder bara för att de skulle ha gympa idag :)


Helt vanlig torsdag !

Denna dagen har gått sjukt fort men jag har iaf fått mycke gjort..
Vaknade halv åtta av att Leyton stod bredvid mig och ville att jag skulle göra oboy till honom :P
sen blev de till att hoppa upp på cyklen och ta sig i motvinden till dagis. Medans Loye va på dagis hann jag med att tvätta fem maskiner, putsa fönsterna och göra äppelpaj till jobb :)
Känner mig väldigt duktig att jag faktiskt fått ut något av dagen :)

Men nu ska jag slänga mig i bingen !


Kääär

Jag är käääär!


Måndag

Uuuuunderbar dag! Ytterligare en solig dag i Malmö.. Var ute i timmar innan med lillen på massa olika lekplatser, och ändå skrek han att han ville leka mer när vi skulle hem och äta...Jiiissses hur mycke pallar de små liven ?


Söndag

Det har varit en uuunderbar dag !
Inte ett moln på himlen, jättevarmt och tiden har bara sprungit iväg.
Vaknade av att lilla Leyton satt och lekte med lego bredvid mig i sängen. Halv elva lät han mig sova till, söta lilla gullungen !
När jag hämtat Leyton hos mamma efter jobb så kom vi hem, Leyton gick och la sig, själv!!! Tredje dagen i rad som han går in och lägger sig och somnar helt själv! Underbart !!
När jag sen öppnar kylen för att ta litta mat då har Pappsen varit och handlat och fyllt min kyl och frys. Ögonen fylldes med tårar ! Sååå glad jag blev, just denna månaden också när jag kommer ha de knivigt. Vääärldens bästa pappa !


Aaarg !!!

Jag är så flyförbannad för tillfället.
Lämnade Leyton på dagis imorse som vanligt, sen skulle min morsa hämtat Loye men de blev att min syrra gjorde de istället..
När hon kommer till dagis så för de första sitter han helt själv vid ett träd och igen vet var han är. För de andra så har han feber och nästan sitter upp och somnar..
De är fan inte okej !!
Just ime Leyton alltid är så pigg och glad så märker man direkt på honom om han inte mår bra!
De brinner inom mig så arg jag är just nu ! Jisses !!


Måndag

Stack hem till mamma efter dagis för att lämna cyklen så hon kan hämta Loye imorn ime jag ska jobba till nio..
Leyton fick lite presenter av morfar ime han har varit utomlands.. En keps, ett par roliga strumpor och ett tåg där de står Leyton.. Skitglad blev han ! Jag fick en ny klocka :D en styck glad Malin !!

Nu blir de bums i säng för imorn är de jobb 11-21 !
Haaa de !


Lördagen

Igår blev de först halv åtta middag hos Sara, sen blev de party party med tjejerna och Saras pojkväns kompisar.. Runt ett drog vi till chili, bästa på länge! Djn va sjuukt bra ! Har så jävla ont i mina fötter efter att ha dansat som sören... Men de va lätt värt de !
Nu blir de till att sova en stund till innan lillemannen kommer hem :)


Uppesittar..

När jag kom hem efter att ha jobbat igår så va hela ligan hemma hos mig. De blev flumm, skipboospelande, klädesprovning, skrattanfall och lite senare på kvällen så kom två killkompisar förbi och vi fastnade till halv fem. Helt sinnes! Kommer inte ihåg senast jag satt uppe så länge utan att festa.. Nu ska jag ner och införskaffa frulle, sen blir de till att tagga fest !


Fredag

Dagen började underbart ! Vaknade innan klockan ringde, har lämnat Loye på dagis, tvättat fyra maskiner och suttit på balkongen och snackat skit i telefonen.. Och ändå har jag en timme tills jag börjar jobba. Så jäklar skönt att få något ut av dagen när man ska jobba sån skit tid som 15-21..

Nu ska jag dricka min smoothie innan jag tar på mig jobbekläderna..


Tisdag

Jag hade verkligen rätt i mitt förra inlägg !
Har legat som en klubbad säl hela dagen, trött som fan. Stack hem till morsan efter att jag hämtat Leyton för att äta. Det blev tacos och äpplekaka. Gott som fan, men nu har jag hamnat i matkoma ! Så sjukt jäkla mätt ! Måste lära mig att äta mindre portioner och oftare för detta funkar icke asså. Har blivit sjukt dålig på att äta :/
Men men nu ska jag slänga mig i sängen och ladda upp batterierna inför ett tio timmars pass imorn.


Jobb, jobb och åter jobb !

Denna veckan är de bara jobb jobb och jobb som gäller.. Känner att jag kommer ligga som en klubbad säl på tisdag efter sju dagar jobb i rad.
Men de är skönt att jag fått lite jobb iaf, jobb = pengar, och pengar behöver man :P
Igår blev det myskväll, ime jag jobbar till nio idag och på fredag sover han hos sin far.
Nu ska vi klä på oss och ta bussen till dagis ime de helt plötsligt bestämt sig för att snöa igen :/


Helgen

Som väntat gick helgen alldeles för snabbt !! De va såå roligt att ha Therese på besök! Har saknat dig som fan snäckan ! Vi ses snart igen, så är de bara !
Lördagen har bara ett ord som kan beskriva den, KOMA ! Haha jisses! De va bara för mycket av allt ! Va fan fortfarande bakis i måndags.. De säger rätt mycket :/
Nä nu väntar badet efter ett jobbpass..


Fredagsmyyyys !

Eftersom de inte gick och få upp bilden igår så gör jag ett nytt försök..
Efter att vi ätit och så igår så slängde vi oss på soffan och kollade Ice Age ! Leyton blev heelt fast vid den filmen asså, han frågade nog 20 ggr: tycker du om han mamma ? Tycker du om tigern ? Tycker du om han tigern mamma ?
Har nästan sår i öronen idag ju hehe

Viiiiiiiilken härlig morgon !
Vaknar till strålande sol och blå himmel!
Och bara de att man bestämt att man ska gå och kolla fotboll sen gör ju saken bara bättre. Skinnjackan och brillorna på sen är man redo för att heja på långsidan !


Nu ska vi se om vi lyckats få upp fotot från igår, Leyton intog chillpose i soffan till filmen haha


Fredag

Har sprungit runt i de vackra vädret med Therese och gjort massa ärenden. Så nu är vi redo för fede party imöörröön !
Feeeest hos Maala, feeeeest hos Mala, nuuuuu !
Haha kommer bli en mycket sjuk kväll imorn !


Stockholm

Har fått finbesök från storstaden idag.
Underbara Therese kom vid 1, vi tog en runda i stan, käkade lunch på Mando sen hämtade vi Leyton och åkte hem. Efter att Leyton hade somnat blev de ett antal glas Martini. Hur gott som helst !
Nu blir de läggdags, en dag imorn också.. Då blir de utflykt till Oxie för att umgås med Rabiosa !
Puss o god natt !



Och nääää, jag ville inte ha någon oliv i mitt glas för de är fett äckligt !!


RSS 2.0